15 december 2020by Wytse
Uw boodschappen herstellen ecosystemen rondom de wereld
Van alle levensmiddelen die we verkopen en rondleidingen die we verzorgen, dragen we een deel af aan het Savory Institute. Het doel van het Savory Institutes is om per 2025 1 miljard hectare aan ecosystemen te hebben hersteld via grootschalige grasland herstel projecten dat via 100 hubs wereld gecoördineerd wordt: zie voor meer informatie https://savory.globalOp onze home...
5 december 2020by Wytse
Nieuwe, jonge kaas en roquefort
Vanaf volgende week 11 december is er weer nieuwe JONGE GEPASTEURISEERDE KAAS met een Omega 3:6 verhouding van 1:2 beschikbaar en een extra hoog gehalte aan Vitamine A. En vanaf 18 december is er nieuwe RAUWMELKSE ROQUEFORT en RAUWMELKSE JONGE KAAS die vrij komt uit de kaasopslag.
30 november 2020by Wytse
De december maand
We hebben de bestellijst voor december NOGMAALS bijgewerkt. Inmiddels zijn de hamburgers en rollades uitverkocht. Wel hebben we weer een aantal nieuwe bonensoorten toegevoegd voor de wintermaanden. Naast erwten voor de snert hebben we nu ook schokker bonen en veldbonen beschikbaar. Ook is er lekkere zuurkool beschikbaar.De afhaaldag in de week van Kerst is naar DONDERDAG...
11 november 2020by Wytse
Blauwe stippen….
Binnenkort beginnen we met het introduceren van de blauwe stippen waar we al mee in contact zijn of waren en de nieuwe blauwe stippen zich inmiddels in de korte tijd dat onze website actief is, al aangemeld hebben. Blauwe stippen die zich bij onze wens om een blauwe zone te creëren willen aansluiten en geïnspireerd zijn door de boekenreeks “De rinkelende dennen van...
20 februari 2020by Wytse
Een bijzonder moment
Prachtig om te zien hoe de bijen op geheel natuurlijke wijze zonder ingrijpen van de mens hun nieuwe huis hebben ingericht. Blijkbaar gedijen ze prima want dit volkje is dit voorjaar 2x gesplitst zodat we er twee nieuwe volkjes bij hebben.